Verzending

Wij streven ernaar om het product tussen 1 en 3 werkdagen te verzenden. Is het sieraad niet op voorraad of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Retourbeleid

Ben je niet tevreden over je product of was het niet wat je verwachtte? Je mag binnen 14 dagen aangeven via info@lusz.nl dat je je bestelling (of een gedeelte hiervan) terug wilt sturen. Ruilen voor een ander product is uiteraard ook mogelijk. Wanneer je een complete bestelling retour stuurt wordt het gehele bedrag van de bestelling (inclusief verzending) teruggestort op je rekening. Bij het retour zenden van je bestelling vragen wij jou het retourformulier te downloaden en deze uit te printen, invullen en bij te voegen bij je retourbestelling. Het retour naar Lusz sturen van het pakket is wel voor jouw rekening. De precieze kosten van het verzenden zijn te vinden op de website van Postnl

Het versturen van het pakketje is op eigen risico. Wanneer producten niet bij ons aankomen zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Herroepingsrecht/bedenktijd

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lusz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk

Niet alle producten kunnen zomaar retour gestuurd worden. Sieraden die speciaal voor jou worden gemaakt zoals gepersonaliseerde sieraden of een sieraad naar wens kunnen niet terug gestuurd worden. Twijfel je of jouw product kan worden teruggenomen? Mail ons dan gerust op info@lusz.nl

Ophalen

Wij hebben geen fysieke winkel maar wil je de bestelling toch ophalen, dat kan. Indien je tijdens het bestelproces voor afhalen hebt gekozen mailen wij jou om een afspraak te maken zodat je de bestelling kunt afhalen.
Het is daarom erg belangrijk dat je correcte contactgegevens opgeeft bij je bestelling zodat we snel contact kunnen opnemen wanneer jij de bestelling kunt afhalen!
De afhaallocatie is gevestigd in Oost-Souburg (Zeeland, Nederland)